Sunday, April 5, 2015

Planetlivestock.com ile Toptan et ve Angus l Planet Hayvancılık



www.planetlivestock.com

Türk damak tadına uygun bir et sektörü olan planet markası 2010 yılın da üretimine başlamış bulunmakta.  Ve çiftliklerin de beslediği hayvanlarını kullanan bu şirket doğal etin keyifle tüketilmesi için çiftlikten çatala sloganı ile müşterilerinin karşısına tam bir güven ile başladı ve çıktı.
Bu markaya sahip olan planet şirketi kendisine kaliteyi ve güveni bir ilke olarak benimsetti ve bu şekilde üretimine 2010 yılında başladı.

Toptan et üretimi yaptığı için ürünlerini daha ucuz Mevlalar ile müşteri karşısına çıkardı. Lezzeti ile de hayvanlarını doğal ortam da nasıl iyi bir şekilde beslediğini ve bakımda birinci kalite olduğunu göz önüne koymuş oldu. Müşterilerine her zaman taze et sunmaya çalışan planet markası ile ön plana çıkan bu şirket hizmetlerine dur durak bilmeden devam ediyor.

İşlenmiş ürünlerden tutun dondurulmuş ürünlere kadar birçok üretim yapan planet markası siz değerli müşterilerine hizmet vermekten memnun durumda. Geniş bir ürün yelpazesi olan bu marka toptan et üretimi ile müşterilerine her an hizmet sunmakta.

Angus et üretimi yapan bu şirket üretiminde kaliteye aşırı özen gösteriyor. Özen ile beslediği sığırlarını toptan kesim ile her türden et kısımlarına ayırıp müşterilerine hizmet vermekte. İster dondurulmuş ister en taze şekli ile satılan bu et ürünleri her yerde kolaylıkla bulabileceğiniz bir marka. Sığır etinin lezzetini müşterilerine sunan planet markası sizinle her an çalışıp hizmet sunmaktan memnun bir durumda.

No comments:

Post a Comment