Monday, October 19, 2015

Doğal Ve Organik Özleminiz Bitti

Doğal Ve Organik Özleminiz Bitti


Özellikle son yıllarda teknolojik cihazlar, insanların daha fazla para kazanma istekleri ve daha farklı nedenler ile gıda sektörü ciddi tahribata uğradı. Hangi taşı kaldırsanız içinde organik olmayan ya da hormon bazlı alt yapılar çıkmakta. Yediğiniz tavuk konusunda bile tedirginlik yaşıyorsanız kesinlikle firmamızın özel ve farklı şekilde ürettiği tavukları tercih etmelisiniz. Organik besine olan özleminizi en iyi şekilde dindirecek olan ürünlerimiz gerçek tavuğun tadını sizlere en iyi şekilde yaşatacak olanlardandır.

Oldukça doğal ve organik şekilde beslenen tavuklarımızın tadından da anlayacağınız doğallığın bağımlısı olabilirsiniz. Farklı bir sistem olan salma tavukçuluk olarak yetiştirilen tavuklarımız, doğal olarak hormon ve katkı maddeleri verilmeden beslenmekte ve bu şekilde lezzetli ve besin değerleri de yüksek olmaktadır. Bu doğal lezzeti fabrikasyon tavuklardan kesinlikle net bir şekilde ayırt edebilirsiniz.

Sizler için farklı ve özel yöntemler ile köy tavuğu gibi ortamda yayılarak beslediğimiz hayvanlarımızı sıhhi koşullarda üreterek sofralarınıza sunmaktayız. Bu neden ile özellikle çadır kümes tekniği kullanılarak yetiştirilir. Bu teknik ile tıpkı köylerimizde ki kümesler gibi tavuk doğal ortamında stresten uzak ve rahat bir şekilde yavaş şekilde gelişir. Bu neden ile organik lezzeti ve özel bir eti olur. Organik tavuğun geçmişten gelen özlemlerini dindirecek olan ürünlerimizi yaygın bayiliklerimiz aracılığı temin edebilir gönül rahatlığı ile çocuklarınıza yedirebilirsiniz. Besin değeri yüksek ürünler için sizlerde doğal tavuk tercih edin.

No comments:

Post a Comment