Monday, January 11, 2016

Hayatınızın Rengi Şiir ve Edebiyat

Hayatınızın rengi şiir ve edebiyat
hayatımızın en önemli noktasında yer alan ve hiç ilgilenmez gibi görünenlerin bile sürekli bakındığı, okuduğu kendinden bir şeyler bulduğu şiirler hayatımızın birçok önemli noktasını oluşturuyor. Bazen sıkıntılı anlarınızda yaptığınız duygusal kaçamaklar, bazen mutluluk anında daha da taçlandırmak için okuyacağınız kısa kesitler ve dahası. Sonuç olarak duygulu olan biz insanlar hayatımızın her alanda edebiyatı koyuyor ve gerek yazarak, gerek okuyarak bunu yaşamayı tercih ediyoruz.


Edebiyat, bir kişinin hayatını en güzel şekilde deftere dökecek kadar güçlü bir kalemdir diyebiliriz aslında. Bazen sadece kendiniz yazarsınız, bazen yazıların okur, şiir dinletilerine gider, organizasyonlara katılmayı tercih edebilirsiniz. Kısaca hem gerçek hayatınızda hem de aynı zamanda sosyal medyada, internet ortamında, kütüphanenizde kendinize yer edinebileceğiniz ve fırsat bulacağınız o anları oluşturmalısınız.

Sizler için bunu dijital dünyadan sunmaya çalışan ama asla duyguların dijital olmadığı platform olan Mahzuf.comadresinde yapacağınız bir gezinti sonrası hem birçok güzel duygulara tanık olacak hem de harika bir ekip ile karşılaşmış olacaksınız. Kısaca duyguların dile geldiği, bazen sizi anlatan, bazen bir kuşu böceği anlatan şiirler ile ya da en güncel edebiyat haberleri ile tanışmanız oldukça kolay olacak. Sizler için artık en güzel duygular bir tık ötede olacak. Bilgilerinize bilgi katmak, duygularınıza duygu katmak için yardım alacağınız bu adres ile güzel zamanlar geçirebileceksiniz.

No comments:

Post a Comment