Saturday, November 12, 2016

Fotoshop | Eğlence Kabini

Günümüzde gelişen teknoloji ile resmi kimliklerimizde ve pasaport işlemlerinde kullandığımız fotoğraflarda artık gerek kanunlar gerekse güvenlik açısından daha güvenli olan biyometrik fotoğraf baskıları tercih edilmeye başlandı. Kopyalanması daha zor olduğundan dolayı biyometrik fotoğraf kullanımı yaygın hale gelmiştir.




Bu konuda fotoğrafçılar yardımcı olmaktadır. Fakat sizlere daha kolay biometrik fotopraf kolay bir çekilmenize imkan sağlayan bir sistem den bahsedeceğim bir çok kişi tarafından kullanılan fotoğraf kabini saniyeler içerisinde çekim yaparak sizlere fotoğraf hizmeti vermektedir. Fotoğraf kabini kiralama hizmetimizi kullanarak organizasyonlarınıza katılan ziyaretçilerinize eğlenceli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.Ayrıca tüm yasal standartlara uyumlu bir şekilde acil fotoğraf ihtiyacınızı karşılamakta.

Fotokabin cihazları normal fotoğrafçılar ile aynı fiyatta tek farkı daha hızlı baskı verebilmesi ayrıca resmi daireden çıkıp vakit kaybetmeden fotoğraf çekimleri almanıza yarar sağlamaktadır. Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir ve tanıtım videolarımızı izleyebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment