Saturday, March 7, 2015

Abdullahtancan.com l Ak Parti Gaziantep Milletvekili l Gaziantep Milletvekilleri




Seçim zamanı yaklaşırken, seçmenlerin merakla beklediği milletvekili adayları seçim kampanyaları yapmaya devam ediyor. Milletvekili aday adayları, seçmenlerin dikkatini çekebilmek için esnaflara, zanatkarlara, memurlara ve diğer meslek sahiplerine çeşitli yardımlar yapabiliyor veya projelerinden bahsediyor. 

Ülkemizin büyükşehirleri arasında önemli bir konumda olan Gaziantepmilletvekili adaylarının çoğunlukta olduğu şehirlerden birisidir. Adaylar, diğer adayların önüne geçebilmek için çeşitli kampanyalar başlatmış durumdalar. 


Özellikle insanları daha iyi bir şehirde yaşamaları için vaadlerde bulunan milletvekili adayları arasından seçim yapmak da oldukça zor. Bazı adayları yakından tanıyamazken, bazılarını tanımak için yeterli bilgi sahibi olabiliyoruz. Ancak genel olarak adaylar hakkında sadece haberlerde ve yerel kanallarda bilgilendirmeler yapılmaktadır.



Ak parti Gaziantep’te çalışmalarını sürdürürken ve seçmenlerin dikkatini çekmeye çalışırken, adaylar daha fazla oy toplamak ve kendilerini tanıtmak için çeşitli programlara katılmaktadır. Son yıllarda teknolojinin de bir getirisi olarak bazı internet sitelerinde adaylar kendilerini tanıtmak için fırsatlardan istifade edebiliyor. Durum böyle olunca seçmenler daha bilinçli ve daha sağlıklı bir karar verebiliyor. 


Gaziantepmilletvekilleri arasında, rekabetin fazla olması, daha kaliteli hizmetlerin verileceğinin de bir ispatı olarak nitelendiriliyor. Özellikle Ak Parti adayları, hizmet kalitesini artırmak ve çıtayı yükseltmek için çeşitli kampanyalarla seçmenlerin gözüne girmek için çalışmalar yürütüyor. İnternet sitelerinde kendi tanıtımlarını yapan Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayları, hiç olmadığı kadar çekişmeli bir seçim sürecine girdiklerinin farkındalar. 

No comments:

Post a Comment