Wednesday, December 23, 2015

Sağlıklı Kilo Vermek için İştah Nasıl Kesilir?

Düzenli spor yapmak ve egzersizler ile terleyerek iştahınız açıldığı bilinsede aslında iştah keser. Kesinlikle öğünlerinizi atlamayın ve öğün aralarında ara öğünlerinizi de atlamayın. Bu ara öğünler sizi sürekli tok tutacak, aşırı acıkmanızı ve ana öğünlerde çok yemenizi engelleyecek. Bilim adamlarına göre yemeği koklayarak da yemenin hazzını alabilirsiniz. Bu durumda yemekleri önce koklayarak biraz iştahınızı bastırabilirsiniz. 

Doğal şekilde Hızlı Zayıflama yöntemlerinin en başında iştahınızı frenlemek olduğu bilinmekte. Bu doğrultuda sizler için tavsiye edeceğimiz, zayiflamadiyet.net adresini de ziyaret etmenizi ve diyet listeleri ve zayıflama kürlerini inceleyebilirsiniz. Sürekli acıkmamak için, aklınızı yemeklerden başka şeylere verin, örneğin arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin, bir hobi edinin ve onunla uğraşın. Yemeklerinizi kesinlikle televizyon, bilgisayar karşısında yemeyin ve yemek yediğiniz ortamın ışığına da dikkat edin. Loş ortam daha çok yemek yemenize neden olacağından aydınlık ortamları seçin yemek yemek için. Bol bol çiğ sebze tüketmeli, çiğ sebzelerle yapacağınız salatalarınızda mutlaka sirke kullanmalısınız. 

 Bu kan şekerinizi de dengeleyecektir bu sayede de karın yağlarınız daha kolay eriyebilecektir. Düzenli uykunun kilo alımı üzerindeki etkisi defalarca kanıtlanmıştır. Ayakta atıştırmayı alışkanlık haline getirmeyin, bu sürekli yemenize neden olabilir. Acıktığınızda uyuyun. Evet uyuyun, yeterli alınan uyku açlık krizlerini ve doğal olarak kilo almayı engelliyormuş. Sağlıklı Zayıflama ve Kilo vermek için en önemli kural doğru ve kararlı bir beslenme alışkanlığıdır. Fit bir vücuda kavuşmak ve sağlıklı bir beden için lütfen doğru beslenme yöntemlerine önem verelim.

No comments:

Post a Comment