Tuesday, December 1, 2015

Seçkin Ve Ayrıcalıklı Konaklama

Seçkin Ve Ayrıcalıklı Konaklama

Sizler için tarihin göbeğinde, İstanbul'un incisi Sultanahmet'te harika bir mekan tasarladık. Tarihin sayfalarından çıkıp gelmişçesine inanılmaz ve oldukça özel dekora sahip olan Sultanahmet Hotel konaklama keyfinizi de yükseltecek. Beklentilerinizin üzerinde bir hizmet alabilmek için her zaman en ideal hizmetleri sizler ile buluşturuyoruz. Sizlerin konfor ihtiyacına en iyi şekilde cevap verecek olan otelimiz, her türlü hizmeti alabileceğiniz, harika ve elit bir oteldir. Tüm teknolojik donatılara sahip olmanın yanı sıra, tarihi dokusu korunarak etkileyici bir atmosferi sizlere sunar.


Bu özel ortam merkezi konumu ile de sizler için oldukça uygun bir konaklama sağlayacaktır. Özellikle tarihi ve turistlik yerler bakımından zengin olan tüm Sultanahmet civarına hakim bir konumdadır. Her yere yürüyerek gidebilir, tüm tarihi yerleri de dilediğiniz zaman gezebilirsiniz. Ayrıca ulaşım sorunu da olmayan otelimiz, havalimanına, deniz iskelelerine, metro, tramvay ve şehir içi otobüs duraklarına da oldukça yakındır.

Tüm İstanbul'u yeniden harika bir mekanda konaklayarak keşfetmeye hazır mısınız? Geniş ve ferah odaları uyku kalitenizin en yüksek düzeyde sağlanması için ayarlanmıştır. Sabah en özel Türk usulü kahvaltı ile güne harika başlayacaksınız. Kahvaltıdan alacağınız enerji ile İstanbul'un en güzel mekanlarını gezebilir, iş görüşmelerinizi rahatlıkla yapabilir veya dostlarınız ile buluşabilirsiniz. Farklı bir kalite ile tanışmak, elit bir mekanda uygun şartlarda konaklamak için her zaman ilk tercihiniz olmaya adayız.

No comments:

Post a Comment