Thursday, August 18, 2016

İkamet İzni İçin Sizinleyiz

Oturma izni dünyanın hangi ülkesinde yazarsaniz yaşayın her yabancının mutlaka alması gereken önemli bir belge türüdür. Devletler ülkelerine yasal yollarla giriş yapan kişilerin normal bir yaşam surebilmeleri için en başta oturma izni alarak kayıtlı olarak yaşamalarına imkan sunmaktadır.



Oturma izni almadan herhangi bir ülke sınırları içerisinde yaşayan bireyler, ülkede kacak olarak bulunmaktadır. Hiç bir biçimde o ülkenin yasal haklarından yararlanamamaktadir. Işin en kötü yani da oturma izni olmadan kaçak bir şekilde yaşayan bireyler tespit edildiği andan itibaren ülke sınırları dışına cikartilmaktadir.

Ayrıca bir daha ülkeye geri dönme durumlari da zorlasmaktadir. Yeni bir ulkeye yeni bir yaşam sürmek adına geçiş yapıldığı andan itibaren hem oturma hem ikamet izni hem de çalışma izni alma zorunluluğu bulunmaktadır. Bu özel zinler alındığı takdirde sizlerde her birey gibi o ülkenin haklarından kolayca yararlanabilir lsiniz.

Güzel ve huzurlu bir is yaşantısı içinde çalışma izni alma zorunluluğu bulunmaktadır. Bu hakların her birine sahip olarak özgürce yaşamak için sizlerde size yol gösteren firmamizdam destek alabilirsiniz Sizin icin tum yasal izin islemlerini harfiyen yerine getirmekte olan firmamiz sayesinde hiç bir sorun yasamadan yeni bir hayata merhaba diyebilir ve istediginiz ulkede insanca bir yaşam surebilirsiniz

No comments:

Post a Comment