Sunday, July 24, 2016

Ev Ortamında DJ Keyfi

Ev Ortamında DJ Keyfi

Müzik ruhun gıdasıdır diye başlamak istiyorum yazıma çünkü insan hüzünlendiğinde de keyiflendiğinde de adrenalini yükseldiğinde de müziğe ihtiyaç duyar en duygusal anınızda bile dinleyeceğiniz bir hareketli müzik dahi sizi yerinizden kaldıracak bir etkiye sahiptir dolayısıyla müziksiz bir toplum kesinlikle düşünülemez. Peki, müzik sizin için nu kadar gerekli iken ve de elinizin altında internet denen bir gerçeklik varken neden müziksiz kalasınız ki.



Hiç düşündünüz mü görsel akışı ve de müziği güçlü bir internet sitesi var mı diye. Cevap veriyorum evet var kesinlikle size genç bir yeteneğin sunmuş olduğu yetenekli DJ farkıyla hizmet verilen bir site olan http://soundcast.tv/ başarısı her geçen gün biraz daha artmakta ve sanal ortamda soundcast livestream her geçen gün kendine biraz daha yer edinmekte. Deep house yani Türkçe anlamıyla derin ev. Size ev ortamında hareketli saatleri yaşatacak olan bir sistem. Sanırım bugüne kadar bu şekilde bir sistem düşünülmemiş bu yüzden de insanların ihtiyaçlarını neredeyse tek başına karşılıyor diyebiliriz. İsterseniz canlı isterseniz de akışı rahatlıkla izleyebiliyorsunuz.

Amacınız evinizde keyiflenmek ve de içinizin içinize sığmadığı bir dönemdeyseniz ki yazın etkisi bunda büyük o zaman hiç vakit kaybetmeden siteyi ziyaret etmenizi öneriyorum. Göreceksiniz ki gerek müzikler olsun gerekse görseller bizim söz ettiğimizin de ötesinde sizi karşılıyor olacak.

No comments:

Post a Comment