Monday, July 4, 2016

Vip Telefon Takip Programları

Günümüz ilişkileri aldatmak veya aldatma şüphesine dayalı olarak birçok karı ve kocanın boşanmasına veya sevgililerin ayrılmasına neden olmuştur. Eski zamanlara doğru baktığımızda bunun için özel dedektif tutan insanların var olduğunu ve hatta bu mesleğin ülkemizde de olmak üzere dünyanın da birçok ülkesinde oldukça çoğalmasına şahit olduk. Artık dedektiflik ve benzeri casus kiralamak gibi birçok masrafları etkenlerin yerini teknoloji almaktadır. Eşlerinden veya sevgilisinden şüphelenen kişiler casus yazılım adını taşıyan telefon dinleme programları sayesinde eşlerinin gün içerisinde kiminle konuştuklarını ve ne konuştuklarını, aynı zaman’da nerede olduklarına dair birçok bilgiye gelişmiş bir program sayesinde öğrenebilmektedirler.



TELEFON DİNLEME PROGRAMI YASAK MIDIR?

Telefon dinleme programları tamamen uzman yazılım geliştiricileri tarafından cihazlara hiçbir zarar vermeden arka planda çalışan bir yazılım inşa ettikleri gibi, aynı zaman’da tamamen legal bir yapıda olup herhangi bir illegal yapı oluşturmamaktadır. Aile temellerini yeniden oluşturmakta ve aynı zamanda şüphelerden doğacak olan boşanmalar ve çeşitli kopma durumlarının önüne geçmek adına aile huzurunu yeniden kaldırmak amaçlı düşünülmüş bir yazılımdır.

SADECE EŞİNİZİ DEĞİL, ÇOCUĞUNUZU DA TAKİP EDEREK GÜVENDE OLMASINI 

SAĞLAYIN Kişiler eşlerinden şüphelenmesi üzerine kullanacağı telefon takip programlarını aynı zaman’da çocuklarının günlük yaşamda kimlerle arkadaşlık ettiklerini ve ne gibi bir ortama bağlı olmalarını da öğrenebilecekleri ebeveynlik görevlerini yerine getirmek için kullanabilmektedirler. Çocuklarınızın kimlerle arkadaşlık ettiğini ve nerelere takıldığını öğrenebilmek için oldukça geliştirilmiş bir yapıya sahiptir.

No comments:

Post a Comment