Thursday, October 20, 2016

Kaliteli Tarım İçin Organik Solucan Gübresi

Kaliteli Tarım İçin Organik Solucan Gübresi

Organik tarıma yönelik ihtiyaç gün geçtikçe artmaya devam etmektedir. Özellikle büyükşehirlerde organik gıdalara yönelik ihtiyaç tavan yapmış durumdadır. Çiftliler ve tarımla uğraşan kişilerde bu ihtiyaca kulak vererek bu yönde adımlar atmaya başlamıştır. Organik tarımla birlikte bu tarımı destekleyecek hayat sağlayacak organik solucan gübresinin de önemi artmış durumdadır. Ülkemizde son zamanlarda tanınan solucan gübresi gelişmiş ülkelerde çok yaygın olarak kullanılmaktadır.

 Bu gübre sayesinde toprak kalitesi artmakta ve ekilen ürünlerden çok daha yüksek verimler alınmaktadır. Özellikle ABD’de çok yaygın olarak kullanılan solucan gübresi sayesinde çok kaliteli ürünler alınmaktadır. Bir ürün ekecekseniz ya da çiftçilikle uğraşmak istiyorsanız çok ekim yapmak yerine kaliteli ekim yapmayı tercih etmeniz gerekir. Organik solucan gübresi ülkemizde yeni tanınmaya başlansa da 5-10 yıl içerisinde patlama yaşanması bekleniyor. İhtiyaç ve kaliteli ekim yapmanın farkına varanlar bu alana yönelmektedir.

Bu solucanların dışkıları hem toprağı korumakta hem kaliteli ürün için ön ayak olmakta hem de bitkilerin dirençli olmasını sağlamaktadır. Kırmızı Kaliforniya solucanı ülkemize girdiği günden beri en çok aranan gübre çeşitleri arasında yer almaktadır. Solucan gübresi sayesinde herhangi bir kimyasal maddeye ihtiyaç duymadan çok sağlıklı bir şekilde ürünlerini yetiştirebileceksiniz. Sıvı solucan gübresi olarak kullanılabilen organik gübreler size çok daha iyi kazançlar getirecektir. Firmamız solucan gübresi konusunda Türkiye’nin en büyük ve en yetkili firmasıdır. İhtiyacınız olan solucan gübresi adresinizi çok kısa sürede ulaştırılmaktadır. Yıllardır bu hizmeti veren firmamızda müşteri memnuniyeti odaklı ve kaliteli bir hizmet yürütülmektedir. Her türlü bilgi ve talebiniz için www.solcantarim.com sitesinden bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz.

Organik gübre ihtiyacınızı solucan gübresiyle çok ekonomik bir şekilde giderebilirsiniz. Çok sayıda duruma karşı bu gübreler önerilmektedir. Daha kaliteli daha sağlıklı ve toprak kalitesi yüksek bir ekim yaptıktan sonra elde edeceğiniz ürünlerle kazancınızı kısa kürede arttırmış olacaksınız. Bitki ve köklerini dirençli hale getiren solunca gübreleri ürünlerinin yüzde 20’e kadar daha hızlı gelişmesini ve büyümesini sağlayacaktır. Tarımın çiftçiye getirdikleri ortadadır siz kendi kazançlarınızı arttırmak için mücadele etmezseniz verdiğiniz tüm emek boşa gider.

No comments:

Post a Comment