Thursday, October 20, 2016

Nakliyatın Bir Numarası

Nakliyatın Bir Numarası

Eşya taşınması dertlerin arasında en büyüğü olarak bilinmektedir. Malzemelerin istiflenmesi veya taşınması esnasında kırılması bunun yanında kayıp olması, sökülmesi her aşaması başlı başına sorunların arasında yer almaktadır. Fakat ülkemizin her noktasında hızla yayılan nakliyat işi buna paralel olarak gelişmiştir. İç Anadolu bölgesinde adından bahsettiren Konya Ereğli evden eve nakliyat kısa zamanda ününü ülke çapına yaymıştır. Konya içinde ve cevre ilçelerinde başladıkları hizmet ağını tüm Türkiye’ye başarılı bir şekilde yaymıştır.



Ereğli evden eve nakliyat olarak eşyaların paketlenmesinden başlanılarak uzman bir personel görev yapmaktadır. Her alana uygun personel gerekli sökme işlemlerini yerine titizlikle getirmektedir. Ereğli evden eve taşımacılık sadece hamallar ile çalışmaz. Mobilya bakım ve tamir konusunda deneyimli olan personel koltuk, yatak ve diğer mobilyaların sökümünü bire bir yapmaktadır. Yapılan sökümler sonrasında ise asansörlü veya asansörsüz olarak eşyaların binadan alınması sağlanmaktadır.
Aynı şekilde binadan alınan ürünler gene Konya Ereğli evden eve nakliyat güvencesi ile taşınmaya devam etmektedir. İstekleriniz doğrultusunda ürünleriniz evinize döşenmesi yapılmaktadır. Siz sadece eşya yerleştirmesinde malzemenin yerini göstermez yeterli olacaktır. Geri kalanını Ereğli evden eve nakliyat kusursuz bir şekilde yerine getirecektir. Evden eve taşımacılık alanın gösterilen başarı firmanın kısa zamanda genişlemesini sağlamıştır. İtinalı, özenli bir şekilde paketleme yapılır, aynı şekilde evinize, ofisinize yerleştirme yapılır. Taşınmak derdini birkaç saatlik bir zaman diliminde tamamen ortadan kaldırmaktadır.

No comments:

Post a Comment