Wednesday, June 29, 2016

Askerlikle İlgili Haberler Sitesi

Askerlikle İlgili Haberler Sitesi

Askerlik her erkeğin korkulu rüyasıdır. Ancak bu duygu elbette ki asker ocağına gelene kadardır. Çünkü askere gelen her erkekte kısa süre içerisinde oradaki düzene alışacaktır. Ve bir müddet sonrasında ise sanki her zaman orada yaşıyormuş ve bir ara izne gidip yaşamış ve o hayatı özlemiş gibi olacaktır.


Askerliğin güzel olan yanlarından bir tanesi de anılarıdır bugün hangi erkeğe askerlik deseniz size günü gününe anlatabilir üstelikte birisi anlatırken diğeri onu dinlemeden kendi anlatacağı anısını kafasında canlandırmaya başlayacaktır. Bu bir nevi döngüdür demek doğru olacaktır. Çünkü askere giden her erkeğin bunu yaptığını görebiliyoruz. Asker de bir diğer konu ise çıkan askeri haberler olmuştur yani kulaktan duyma o ona söyler ve bir müddet sonra dağılır kendisi bile inanır.

Ardından sivile döndüğü zamanda bir müddet asker alımları ve askerlikle ilgili konuları takip etmeye devam eder. Bu psikolojik bir şeydir herkeste mutlaka yapmıştır. Askere gidecek olanların ise merak ettikleri başka bir konu asker maaşları olmuştur az dahi olsa bu hep merak konusu olmuştur bunun içinde kendilerini motive etmek adına internetten yaşanan gelişmeleri takip eder.  Konu askeri konular olduğunda ise http://www.askerihaberler.com sitesi onların yardımına koşacaktır. Çünkü site içerisinde bir çok askeri konular mevcuttur. Askerin maaşlarından tutunda yediklerine kadar herşeyi b site içerisinde bulabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment