Saturday, June 25, 2016

Bender Reklam l Afyon Dijital Baskı

                Reklamcılık sektöründe uzun yıllardır Afyon’da hizmet veren firmalar bulunmaktadır. Reklam firmaları en son teknoloji cihazları ile halka en iyi hizmeti vermek için birçok alternatif yol denemektedirler. Uzman çalışanlar ve uzun yılların verdiği deneyimler sayesinde, birçok başarılı işe imza atmayı başarmış olan firmalar ilk günkü heyecan ve titizlikle tüm müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflemişleridir. Afyon reklam sektöründe en gelişen illerin başında gelmektedir. Bu nedenle ülkemizdeki en başarılı projelere ev sahipli yapmaktadır.



                Şehrin her konuda reklam ihtiyacını karşılayan uzman reklam firmaları bulunmaktadır. Afyonda reklamcı denince akla gelen büyük firmalar, geçmişten günümüze kadar şehrin en büyük projelerinde yer almışlardır. Reklam sektöründe Plaxiglass, alüminyum, CNC kesim, dijital baskı, lazer kesim, folyo uygulaması, promosyon ürünleri, matbaa ürünleri ve ağaç giydirme gibi farklı departmanları ile Dekota’danPlexiglass’a, alüminyumdan çeliğe kadar her türlü malzeme uygulanabiliyor. Bu konuda Afyon şehrinde gösterilen profesyonel yaklaşım ve bünyesindeki proje tasarım gurupları ile tüm müşterilerinin her ihtiyacını en hızlı ve disiplinli şekilde analiz ederek çözüm sunmaktadır.

                Afyon reklam sektörü olarak kaliteli malzeme bakımından hiçbir şekilde ödün vermeden, ilke ve amaçları doğrultusunda güncel teknolojiyi kullanarak kalite standartlarını arttırmış ve özellikle Afyon dijital baskı konusunda kendini oldukça geliştirmiştir. Ayrıca satış ve montaj sonrasında yedek parça temini, bakım ve teknik destek gibi hizmetlerini de müşteri memnuniyeti bakımından ihmal etmemiştir. Bu nedenle Afyon reklam sektöründe lider olmayı başarmıştır.

No comments:

Post a Comment