Friday, June 24, 2016

Şifreli Maçları Çözen Siteler

Şifreli Maçları Çözen Siteler

Eskiden tek kanallı dönemler ya da maçların TRT üzerinden izlendiği yıllar vardı. Ancak gelişen teknoloji aynı zamanda bizim hayatımıza birçok kanalı da getirdi. Peki bu fazla kanal olması bizi olumsuz mu etkiledi derseniz bazı noktalarda evet öyle diyebiliriz çünkü eskiden maçları tek bir kanal üzerinden izleyebiliyorken bugün bir çok alternatifler hayatımıza girmiş durumda ve bu rekabette aynı zamanda insanların yeni yeni girişimler bulmasına neden oldu. Örneğin maçları şimdi şifreli olarak izleyebiliyoruz ve bunun içinde para ödememiz gerekiyor ama eskiden bu şekilde bir zorunluluk olmuyordu.


Şimdi parayla izlediğimiz içinde bu bazı zamanlar bizim oldukça canımızı sıkıyor biz de bunun için çeşitli yöntemler denemeye başladık. Örneğin lig tv izle için internet sitelerinden şifresiz verenleri bulmayı başardık. Bu siteler kendilerini o kadar güçlendirmişler ki bırakın yalnızca tivibuspor izle meyi, örneğin justin tv izle me olanağı bile bulabiliyorsunuz.

Bu da size gereksiz yere şifreli kanallar için para vermek derdinden kurtarıyor. Sonuç olarak toparlayacak olursak şu şekilde belirtebiliriz eskiden belki televizyon tek kanal üzerindeydi izleyeceklerimizin sayısı sınırıydı ancak maçlarımızı rahatlıkla evimizden ayaklarımızı uzatıp rahatlıkla izleyebiliyorduk. Bunun için çabalar göstermemiz gerekmiyor her şey ayağımıza kadar geliyordu. Ama iyi ki de bu maçları şifresiz olarak veren internet siteleri var da onlar bu bizim büyük sayacağımız sorunumuzu kökünden halledebiliyorlar.

No comments:

Post a Comment