Monday, June 27, 2016

Oyun Denildiğinde Sınırları Aşacaksınız

Oyun Denildiğinde Sınırları Aşacaksınız

Korku evi denildiğinde aklınıza gelen korku tüneli ya da korku labirentleri gibi oyunları unutun üstelik kafanıza da bilgisayar oyunu gibi bir şey takılmasın çünkü bu bambaşka bir oyun. Dünya genelinde hızlı bir şekilde yayılan ve de yayıldığı günden bu yana milyonlarca insanı oyuna davet eden korkunç kâbusları ve heyecanı yaşayabileceğiniz bir ev. İddia ediyorum ki o evde korkudan altınıza kaçıracaksınız sonu gelmeyen bir karanlığın içerisinde saatlerce işkence gördüğünüzü düşünün işte bu heyecanı size yaşatacak bir alan.



Bugün baktığınız zaman korku evleri insanların bir hayli fazla hoşuna gitmeye başladı. Bunun sebebini de anlayabilmenin mümkünatı yok acaba aksiyonu ve korkuyu çok mu seven bir millet olduk diye düşünmeden edemiyorum fakat bu yalnızca bizim ülkemizde değil aynı zamanda dünyada da ilgi gördüğü için bu düşünceden de vazgeçiyorum.

Korku evi oyunlarının ilk kez Japonya’da oynandığı yani bilgisayar oyunundan esinlenerek bir evin içerisinde korku alanı yaratarak başlanması ve daha sonrasında bununda ilgi çekip insanlar tarafından beğenilmesi sonucunda ortaya çıkan bir oyun diyebiliriz.

Amacınız biraz adrenalini yüksek bir oyunda kalmak ve sizi heyecandan heyecana sürüklemekse mutlaka www.fakthegame.com sitesinden randevu alarak korku evi oyununu oynamalısınız evin içerisinde bir çok kurgu sizi bekliyor olacak ve çıktığınız da kendinize bile inanamayacaksınız tabii ki çıkabilirseniz. Amacınız evden kaçmak ama bu öyle kolay değil evden sizi çıkarmayacak olan birileri var ve siz onu göremiyorsunuz.

No comments:

Post a Comment