Friday, September 2, 2016

Farmasi’ya Nasıl Kayıt Olunur?

Farmasi’ya Nasıl Kayıt Olunur?

Sağlık ve kozmetik alanında 1950 senesinden beri çalışmalar yapmakta olan Tuna Ailesi, sektöre giriş yaptığı ilk günden itibaren birçok insana mutluluk, kalite ve başarıyı armağan etmiştir. Farmasi firmasının İstanbul’da doğa ile iç içe ve üretim yapmak için kullandığı tamı tamına 40 bin metrekare alana sahiptir.

 Farmasi firmasına ait tamı tamına 2 bin adet ürün bu tesislerde üretilmekte ve kalite kontrolleri de uzman kişiler tarafından yapılmaktadır. Ürünler her türlü zevke ve renge göre hazırlanmakta ve üretilmektedir. Oldukça fazla ürün çeşidi ile sizlere kozmetik ve bakım ürünleri sunan firma sizlere daha iyi hizmet vermek için kendini sürekli olarak geliştirmektedir. Farmasi ürünlerinin ve çalışmalarının sadece ülkemizde değil dünya genelinde milyonlarca kullanıcıs ve üyesi bulunmaktadır.

Sizlerde farmasi kullanıcılarından birisi olabilir ve Farmasi kayıt işleminizi yaptırarak, ürünlerden anında ve hızlı bir şekilde yararlanabilirsiniz. Ayrıca Farmasi hayali olan ve iş fırsatı isteyen birçok kişiye satış sektöründe hem büyümeye hem de kazandırmaya devam ediyor. Firmanın hedefi yaklaşan 5 yıl içerisinde 1 milyon kişiye ulaşmak. Farmasi firmasının hedeflerine ulaşmasını sağlayabilmek ve kendinize de gelir kapısını aralamak için Farmasi üyelik formunu doldurabilirsiniz. Üyelikleriniz incelenecek ve size çok kısa sürede geri dönüş yapılacaktır. Kariyerinize Farmasi ile başlamak size büyük bir özgüven de sağlayacaktır.

No comments:

Post a Comment