Friday, September 30, 2016

Sosyal Medya ve Biz

Sosyal Medya ve Biz

Sosyal medya günümüzün en büyük ihtiyaçlarından bir tanesini oluşturuyor durumda kendimizi akıllı cihazlar içerisine öyle hapsetmişiz ki onlarsız kesinlikle olamıyoruz. Hatta o kadar bağımlı insanlar var ki yedikleri içtiklerinden tutun da gezdikleri yerlere varıncaya kadar her şeyi sosyal medya içerisinde paylaşabiliyorlar. Bu şekilde olunca da sosyal medya da hız daha ön plana çıkıyor çoğumuz bu ortamlarda daha hızlı olabilmek adına cep telefonumuzu bile en yenisinden ve en iyisinden seçmeyi tercih ediyoruz. Mobil bir cihaz denildiğinde de akla gelen ilke marka tabiî ki iphone oluyor çünkü işletim sisteminden tutunda marketine varıncaya kadar hepsinden daha farklı ve daha hızlı.


Akıllı cihazda hız ve kalite çok önemli bu yüzden de iphone en çok tercih edilen telefonlar arasında. Apple storeden indirmiş olduğunuz farklı bir ios uygulama ile hayatınızı daha renkli bir hale getirebiliyorsunuz. Google play gibi olmadığından dolayı her zaman da farkınız ortaya çıkıyor. Bugün ios uygulamalarının da ücretsiz olduğunu düşünürseniz herkesin bu telefona yönelmesi de normal bir durum.

Sonuç olarak akıllı cihazlarımızın kalitesi bizim yaşam şeklimizi de otomatik olarak etkiliyor hepimiz bu hızlı yaşam koşulları içerisinde en hızlısı olmak adına yarıştaki yerimizi alıyoruz. Amacımız biraz daha farklılık ve daha farklı uygulamalara erişebilmek. Sonuçta aradığınız her konuya uygun olan bir uygulamada bu sanal marketlerde mevcut.

No comments:

Post a Comment