Thursday, September 15, 2016

Havsa Haberlerinin Tek Adresi

Havsa Haberlerinin Tek Adresi

Habercilik alanında gösterdiği başarı sonrasında, tarafsız haber almak isteyenlerin uğrak yeri havsa haberleri olmaktadır. Havsa ve çevresinde ortaya çıkan tüm değişiklikler anında siteden yayınlanmaktadır. Bir birinden farklı konularda site de yer alması ile farklı kesimlerin tek adres üzerinde buluşmasına yardımcı olmaktadır. 10’dan fazla editör ile hizmet sunan haber kanalı havsa ve etrafında yer alan kişilere olaylardan anında haberdar ederken, dışarıdan gelecek olan misafirleri de yol göstermektedir.



Özellikle konaklama yerleri, mesire yerleri, misafirhaneler ve havsa öğrenci pansiyonları ile yol rehberi olmaktadır. Sıcağı sıcağına haber vermesi ise birincil kaynaktan habere ulaşması ile sağlanmaktadır. Yanlı veya yanlış haber sunmaktan uzak duran kanal, her hangi bir kesimin etkisi altında kalmadan yayın yapmaktadır. Belli bir konu, siyasi oluşuma hizmet etmeyen tek haber kaynağı havsa haberleri olacaktır. 

Bu güne kadar gösterdikleri tarafsız habercilik prensiplerinden uzaklaşmadan gün içinde yapılan yayınlar kadar gece gerçekleşen olaylardan da haber verilmektedir. Havsa ve etrafının gözü kulağı konumunda olan tek kaynak havsa haberleri olmaktadır.
Kolay kullanım teması sayesinde kısa sürede habere ulaşılmaktadır. Reklamlar ile uğraşmadan kelime kalabalığına boğulmadan anında habere ulaşılmaktadır. Bu başarısından ödün vermeden site, kullanıcılarına karşılık yapıcı bir dil kullanmaktadır. Yapıcı dil yanında sadelikte direk göze çarpan etmen olmaktadır. Havsa ve etrafı hakkında araştırma yapmak istenildiğinde ilk akla gelen kaynak olarak uzun süre kullanılacağı şimdiden gözlenmektedir.

No comments:

Post a Comment