Saturday, September 24, 2016

Müziğin Hayatımızdaki Yeri

Müziğin Hayatımızdaki Yeri

Müzik hayatımızın anlamı müzik olmadan kesinlikle insanın ruhunun da dinlenmesi söz konusu değildir. Müzik güzeldir ancak insanların dinledikleri müzikler farklıdır bir takım insan hafif müzikle ruhunu dinlendirirken bazıları ise rock müzikler sayesinde ruhunu rahatlatır. Sonuçta müziğin ortak amacı bellidir ve sonuca en kısa yoldan ve keyifli bir şekilde ulaşmanın şeklidir. Bazı şarkı sözleri vardır ki onlar kesinlikle insanın ruh halini yansıtır. O zaman kendinizi nasıl hissediyorsanız o şarkı sözünün içerisinde bulursunuz kendinizi. Bu bazen olur olmaz bir yerde olur olmaz bir zaman çıkar karşınıza.


Şarkı dinlemek hayatta yapılabilecek en güzel şeylerden bir tanesidir ve şarkı sözleri de sizi size anlatacak hatta sizi ona anlatacak olan en değerli şeydir. Örneğin www.sarki.tv sitesine girerek sevdiğiniz insana bir şarkı armağan edebilirsiniz. Ya da o anki ruh halinize göre bir şarkı seçebilirsiniz. Unutmayın ki şarkılar hayatın akışını belirler ya da hayatın akışı şarkıları.

Hepimiz bu şarkılarda bir şeyler buluruz hepimiz bir anda yalnızlıklar içinde kayboluruz. Ancak şarkı her ne kadar seni bu diyarlardan alıp götürse de yine bittiğinde seni aldığı noktaya geri getirecektir. Haydi, hiç bekleme ve bir şarkı tut senin için içerisinde tüm oyunların olduğu. Bu kadar güzel anlatılır şarkı sözü hem hüznü hem de mutluluğu çağırır sevgilinin gözlerindedir şarkı sözleri senin iki dudağının arasında şarkı sözü her yerdedir her mekânda.

No comments:

Post a Comment