Saturday, September 24, 2016

Hayvan Dolandırıcılığına Son

Hayvan Dolandırıcılığına Son

Hayvanlar bizim en sadık dostlarımız ve onlar olmadan asla yaşamın tam olduğu düşünülemez. Genellikle insanlar evlerinde hayvan beslemeye özen gösterirler bu aslında bizim atalarımızdan bize bırakılmış olan bir mirastır. Atalarımızın atlarla başlayan bu serüveni ise bizim kuşaklar boyunca hayvan sevgimizle devam etti. Bazılarımız kedi sevdik bazılarımız ise köpek. Ama hepimiz mutlaka bir hayvanı benimsedik.



Bizler guvendiksana.com olarak insanların bu zafiyetlerini de kullanan kişilere karşı sosyal medyayı yakından takip eden bir ekibiz amacımız hayvan seven insanlarla hayvanları buluşturmak sitemiz üzerinden satılık kedi ya da satılık köpek ilanlarını görebilirsiniz. Bunun yanı sıra sitemiz üzerinde hayvan satışı yaptığını söyleyerek insanları dolandıran kişileri de ifşa ediyoruz. Amacımız tamamen hayvan sevgisini yaşatmak ve kullanıcıların bu zaaflarına karşı zarar görmelerini engellemek.
Sitemiz üzerinden ücretsiz olarak sahiplenebileceğiniz hayvanlar ve de riskli ilanlar yer alıyor bizi takip ettiğiniz de ya da sitemiz üzerinden hayvan aldığınız da asla bu şekilde bir pişmanlıkla ya da dolandırıcılıkla karşı karşıya kalmayacaksınız. 

Sitemiz içerisinde yer alan arama motoru ile aradığınız cinsteki hayvanı rahat bir şekilde bulabiliyorsunuz bir üyelik ile birlikte sitemize dahil olabilirsiniz. Ve aradığınız en güvenli hayvan sitesine giriş yapmış olursunuz. Bu dakikadan sonra ise asla hayvan dolandırıcılığı gibi sorunlarla yüzleşmezsiniz. Bizler hayvan sever insanlar olarak sizleri de aramızda görmek istiyoruz bu nedenle sitemiz üzerinden üyeliğinizi aktif edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment