Friday, September 23, 2016

Gelişmişlik ve Teknoloji

Gelişmişlik ve Teknoloji

Gelişmişlik neredeyse ruhumuzun her yanını sarmış durumda ancak yalnızca ruhumuzu değil aynı zamanda fiziksel olarak ta bizleri sardı diyebiliriz. Genellikle küçük yaştan beri teknolojinin içerisinde olduğumuz için ilk adım olarak oyun girer hayatımıza. Oyunlar genellikle bayan ve erkek oyunları şeklinde ikiye ayrılır ancak yaşımız ne olursa olsun bir türlü bu oyunlardan asla vazgeçemeyiz. Teknoloji bir kez girmiştir hayatımıza ve biz büyüdükçe isteklerimiz de farklılaşır yani bu kez de işin içine film izleme girer örneğin sinema filmlerini internette rahatlıkla bulabilir.


İnternette bilgi denildiğinde ise akla gelen ilk site http://robofare.com/ olmuştur çünkü site içerisinde yalnızca bir konuya değil birkaç konuya birden erişebilirsiniz. Sinemadan tutunda teknolojiye varıncaya kadar tüm detaylı bilgiler bu site içerisinde yer alıyor demek doğru olacaktır. Bedenimizi saran bu gelişmişlik duygusu yaşımız kaç olursa olsun bizi kesinlikle derinden etkileyecektir. Adeta cep telefonsuz dışarı çıktığımız da nasıl kendimizi boşlukta hissediyorsak işte teknoloji olmadığında ise hayatımızı aynen bu kadar boşlukta hissederiz.


Unutmayın ki teknoloji aynı zamanda hayatı kolaylaştırmak demektir. Siz ne kadar bu teknolojinin içerisinde olursanız o zaman sizinde faydalanabileceğiniz alanların sayısı o kadar artacaktır. Siz kendinizi geliştirdikçe teknoloji de kendini daha fazla geliştirecek ve hayatınız daha da kolaylaşmaya devam edecektir.

No comments:

Post a Comment